Guestbook

Name*
E-mail*
Text*
Symbols Left
Captcha
Enter the code from the picture

Testimonials

18 March 2019

"Благодарности към целия персонал на прекрасния Ви комплекс!Изживяхме два дена на физическо,духовно и емоционално удоволствие от посреща- нето и престоя до отпътуването от това магично,и запомнящо се с доб рота,уют и гостоприемство място!Сунгурци."

ДАНИЕЛА
22 October 2018

"Чудесен хотел! Много приятно сме впечатлени от уюта на стаите и от чудесната храна. С удоволствие бихме го посетили отново. Бих ви препоръчала още в момента на резервирането да съветвате гостите, че е добре да направят резервация за механата."

Теодора Николова
27 July 2018

"Приятна изненада - любезно посрещане, бързо настаняване, тишина! :), вкусна храна. Поздрави!"

Росица Божилова
05 July 2017

"Bjahme s saprugami na pet dnevna pochivka v Hotel Trojan palaza.Mnogo sme dovolni ot obslugvaneto ,chistotata ,kuhnjata i uchtivostta na persionala.Chudesen hotel ,mnogo lubezen persionala.Prekrasno sacetanie na priroda i luks.Preporachvame go."

Veneta Ivanova
24 July 2016

"Силно сме изненадани от добрите условия и обслужване,които са рядкост на територията на България.Пожелаваме все така да работите и още по-добро развитие.Като оставаме с уважение към Вас Ви уверяваме,че ще дойдем отново."

Нина Антова
24 May 2016

"Прекрасен хотел.Кухнята е отлична.Обслужващият персонал-усмихнат и приветлив.Останахме много доволни."

Радослав Илиев
10 May 2016

"Здравейте, Изкарахме страхотен Великден. Храната, обслужването, чистотата, всичко беше на ниво.Организацията в ресторанта беше перфектна. Ще посетим хотела отново с най-голямо удоволствие.Благодарности. Сем. Деневи"

Христина Денева
20 November 2015

"Място с уникална атмосфера. Професионално обслужване и страхотна кухня. Бих го посетил отново. "

jim
13 October 2015

"Красив град.Хубав хотел.Чисто и уютно.Обслужването е на ниво,усмихнат и приветлив персонал.Храната е превъзходна.Препоръчах го на приятели."

ТАНЯ ВЕНКОВА
12 July 2015

""Всичко в хотела е изпипано,а механата е прекрасна.Останахме много доволни от обслужване то всички бяха мили."

Надя Мартинова
123