Книга за гости

Име*
Имейл*
Текст*
оставащи символи
Captcha
Въведи кода от картинката

Препоръки

18 март 2019 г.

"Благодарности към целия персонал на прекрасния Ви комплекс!Изживяхме два дена на физическо,духовно и емоционално удоволствие от посреща- нето и престоя до отпътуването от това магично,и запомнящо се с доб рота,уют и гостоприемство място!Сунгурци."

ДАНИЕЛА
22 октомври 2018 г.

"Чудесен хотел! Много приятно сме впечатлени от уюта на стаите и от чудесната храна. С удоволствие бихме го посетили отново. Бих ви препоръчала още в момента на резервирането да съветвате гостите, че е добре да направят резервация за механата."

Теодора Николова
27 юли 2018 г.

"Приятна изненада - любезно посрещане, бързо настаняване, тишина! :), вкусна храна. Поздрави!"

Росица Божилова
05 юли 2017 г.

"Bjahme s saprugami na pet dnevna pochivka v Hotel Trojan palaza.Mnogo sme dovolni ot obslugvaneto ,chistotata ,kuhnjata i uchtivostta na persionala.Chudesen hotel ,mnogo lubezen persionala.Prekrasno sacetanie na priroda i luks.Preporachvame go."

Veneta Ivanova
24 юли 2016 г.

"Силно сме изненадани от добрите условия и обслужване,които са рядкост на територията на България.Пожелаваме все така да работите и още по-добро развитие.Като оставаме с уважение към Вас Ви уверяваме,че ще дойдем отново."

Нина Антова
24 май 2016 г.

"Прекрасен хотел.Кухнята е отлична.Обслужващият персонал-усмихнат и приветлив.Останахме много доволни."

Радослав Илиев
10 май 2016 г.

"Здравейте, Изкарахме страхотен Великден. Храната, обслужването, чистотата, всичко беше на ниво.Организацията в ресторанта беше перфектна. Ще посетим хотела отново с най-голямо удоволствие.Благодарности. Сем. Деневи"

Христина Денева
20 ноември 2015 г.

"Място с уникална атмосфера. Професионално обслужване и страхотна кухня. Бих го посетил отново. "

jim
13 октомври 2015 г.

"Красив град.Хубав хотел.Чисто и уютно.Обслужването е на ниво,усмихнат и приветлив персонал.Храната е превъзходна.Препоръчах го на приятели."

ТАНЯ ВЕНКОВА
12 юли 2015 г.

""Всичко в хотела е изпипано,а механата е прекрасна.Останахме много доволни от обслужване то всички бяха мили."

Надя Мартинова
123