Пакетни оферти

Пакетни оферти

СУПЕР ОФЕРТА "2=3"

СУПЕР ОФЕРТА "2=3"

31.1.2020 г. 10:00:00Хотел Троян Плаза **** гр.Троян

Възползвайте се от нашата Супер оферта -

2=3“

плащате 2 нощувки, получавате 3-та БЕЗПЛАТНА нощувка

02.01.2020-20.12.2020 г.           

ПРОМОЦИЯ

делнични дни

/понеделник-четвъртък вкл./              

ПРОМОЦИЯ

уикенд

/петък-неделя вкл./

двойна стандартна стая

169.00 лв

190.00 лв

двойна луксозна стая

209.00 лв

220.00 лв

едностаен апартамент

240.00 лв

260.00 лв

ВИП апартамент

480.00 лв

480.00 лв

трети възрастен в стая/апартамент

40.00 лв

40.00 лв

Предложението е на база ВВ и включва:

 • нощувки, закуски;

 • свободен достъп до фитнес център;

 • еднократно посещение на сауна с малък контрастен басейн с хидромасаж;

 • 10 % отстъпка от масажите в Релакс центъра;

 • 10% отстъпка при хранене в Механа „Троян“ след 17:00 часа;

 • паркинг, интернет достъп, всички такси и ДДС-9%.

   

  Ако пакета включва ден от уикенд / петък, събота, неделя/ се заплаща пакет Уикенд.   

  Доплащане за дете:                 

  Нощувка на дете до 12г. в стая с възрастни: 0.00 лв

  Заплаща се задължително - закуска  и застраховка на дете от 4 до 12г. 5.00 лв на ден

             

  Офертата не е валидна за официалните празнични и почивни дни, организирани мероприятия и групи над 10 човека.

   

   

   

   

   

  Допълнителна информация, запитвания и резервации:

  Хотел “Троян Плаза”**** т. 0670 643 99 м. 0885 100 006

  отдел “Маркетинг”: reservations@troyanplaza.com , marketing@troyanplaza.com;

ОБЩИ УСЛОВИЯ

Условия за настаняване:

Гостите се настаняват след 14:00 часа. Освобождаването на стаите се извършва до 12:00 часа. Стаята ако не бъде освободена за първия просрочен час след 12 часа се заплаща 30% от стойността на нощувката, втория просрочен час 50% и третия и повече 100%.  Настаняването в хотела става посредством представяне на лични документи, удостоверяващи идентичността на Потребителя, направил резервацията, документ, доказващ плащането на авансовата сума и потвърждение  за настаняване.

Условия за анулация :

ОТКАЗ ОТ РЕЗЕРВАЦИЯ

Моля напишете в потвърдителния е-mail, в случай, че е необходимо да откажете своя резервация. Ако Вие се откажете в сроковете до 45 дни преди деня на пристигане  Вашата сума се възстановява напълно /ако сте  използвали банков трансфер/  Анулация се приема до 72 часа /3 дни/ преди деня на пристигане.  Анулация на резервация за официални празници се приема 45дни преди деня на пристигане. При анулация на потвърдена резервация и ако не са уточнени други условия и срокове, в зависимост от спецификата на избраната услуга, от заплатената сума се удържат следните неустойки:

 -  до 14 календарни дни преди началната дата на престоя - 50 % от стойността на пакета услуги;

 -  до 7 календарни дни преди началната дата на престоя - 70% от пакета услуги;

 - по-малко от 3 календарни дни преди началната дата на престоя - 100% от пакета услуги.

Хотел "Троян Плаза" си запазва правото да анулира потвърдена и платена резервация в случай на форсмажорни обстоятелства и други, по независещи от хотелиера причини.

В тези случаи хотелиерът: -Предлага настаняване в съседен хотел със същите или подобни условия на същите цени.

 - Предлага на клиента настаняване за друг период, при запазване на същите условия и цени.

 - Възстановява платените от клиента суми в 30 - дневен срок от датата на получаване на писмено искане за това от туриста, като не дължи неустойка на същия.

Промяна на резервацията: Ако желаете да промените някои от детайлите на Вашата резервация след като сте получили потвърждение, ние ще направим всичко възможно да Ви помогнем.

Депозит:  Депозит се изисква, като потвърждение за Вашата резервация и е гаранция за престоя Ви.  Резервацията се счита за гарантирана когато бъде преведен депозит в размер на 50% от общата сума чрез един от начините за плащане.Депозитът следва да бъде платен до срока посочен в потвърждението  на резервацията.  Ако депозитът не е изпратен в този период от време, то резервацията се счита за непотвърдена/анулирна/ (освен в случаите, когато не е уговорено друго). Остатъкът от сумата на цялата Ви резервация, e платима в срока посочен в потвърждението на резервацията.  Ако отмените Вашата резервация, то депозитът не се връща.  При напускане по-рано от направената резервация предплатената сума не се връща.

1 Права и задължения на страните:

1.1 хотел" Троян Плаза" поема задължението да предостави на клиента в пълен размер заплатените от него услуги.

1.2 хотел"Троян Плаза" се задължава да не променя цената на заплатените от клиента услуги, освен в изключителни случаи, когато това е икономически обосновано.

1.3. хотел"Троян Плаза" не носи отговорност за вреди, причинени от действия на трети лица.

1.4.  Всички рекламации, свързани с качеството на заплатените услуги, трябва да бъдат предявени от клиента на място в хотела с цел отстраняване на слабостите. Предявяването става в писмена форма. В случай,  че изискванията не бъдат удовлетворени, клиентът трябва да изиска от отговорно лице съставяне на протокол. В срок от 3 работни дни след съставянето му клиентът ще получи официалното становище по проблема от  Управителя на хотела.

1.5   Отговорност на клиента Когато клиент прави резервация , встъпва в договорни отношения с хотел "Троян Плаза" и приема общите условия на хотела. Клиентите, ползващи услугите на хотел " Троян Плаза", следва  да бъдат пълнолетни според българското законодателство /навършили 18г./ 

1.6.  Суми за заявени, но неизползвани изцяло или частично услуги по вина на клиента, не се възстановяват.

1.7.Всички цени, обявени в сайта на хотел"Троян Плаза", както и в e-mail съобщенията, изпратени до Потребителя, са в лева с ДДС и туристическа такса / в някои случаи е възможно да са обвързани с други предложения,  промоции и условия/.

1.8.Разходите за допълнителни услуги не се калкулират автоматично в крайната цена и трябва де се заплатят отделно в хотела.    

1.9.Хотелът не носи отговорност за откраднати вещи от стаите, ресторанта , както и за щети, причинени от трети лица.

1.10. Също така клиентът поема отговорността да спазва общоприетите норми на добро поведение по време на престоя си в хотела. Всички разходи за причинени материални щети към хотела се дължат от клиента.

1.11 Клиентите са длъжни да не оставят децата си без надзор в територията на хотел"Троян Плаза". Хотел"Троян Плаза" не носи отговорност за лица оставени без надзор под 18 год.

1.12 Хотел"Троян Плаза" си запазва правото да променя информацията в тази страница и общите условия по всяко време. Въпреки, че се полагат всички усилия за предоставяне на вярна и точна информация, това  не винаги може да бъде гарантирано!

1.13  По всички спорове и правни въпроси, неуредени с настоящите Общи условия  задължителни са разпоредбите на законите и съдебната система  на Република България.

Нова Година в Хотел „Троян Плаза“ **** гр. Троян
Да посрещнем с наздравици, оптимизъм и много надежди една мирна и щастлива Нова 2021 година!
ТОП ОФЕРТА в хотел Троян Плаза****
Искате ли да разнообразите своето ежедневие и да изживеете една спокойна почивка в прегръдките на Вълшебната планина? Хотел Троян Плаза **** гр.Троян Ви предлага "ТОП ОФЕРТА" в периода 07.09.-17.12.20г.
Септемврийски празници в хотел Троян Плаза****
През празничните дни в края на лятото, сред неповторимата красота и прохлада на балкана, подарете си малка почивка, удоволствие и комфорт в Хотел Троян Плаза****
Бизнес-пакет
Бизнес-пакет
1.1.2020 г. 9:00:00
Бизнес среща или семинар? За да може да се развива и да работи ефективно един екип , мястото за срещи има важно значение!