Новини

Новини

14.01.2015г Хотел Троян Плаза **** отпразнува своята 10 годишнина

14.01.2015г Хотел Троян Плаза **** отпразнува своята 10 годишнина

28.1.2015 г. 11:44:48 ч.
Хотел Троян Плаза **** отпразнува своята 10 годишнина на празничен коктейл, на който присъстваха настоящи служители на хотела, приятели и партньори, както и официални гости, представители на местната власт, журналистическата гилдия и бизнеса.
Всяка годишнина е повод за равносметка, а хотел Троян Плаза **** посреща своята годишнина:
- с чуство на гордост, че е сред най-утвърдените хотели в България и един от лидерите в бранша. Качественото обслужване и уникалният чар на хотел Троян Плаза**** са привлекли много индивидуални и корпоративни клиенти.
- с чуство на радост, че усилията са в правилна посока и с всяка изминала година се увеличава броя на доволните клиенти и полученото заслужено отличие от БХРА -
"Хотел за семинарен и екстремен туризъм на 2010 г.".
- с чуство на благодарност, към служителите на компанията, които са в основата на нейния успех, допринесли със своя професионализъм, лоялност и съпричастност, всички те получиха благодарствени грамоти от ръководството на хотела.

Около празничната мега торта прозвучаха и пожелания, да се множат клиентите, да се увеличава пазарния дял и успехите на хотела през следващите години и още през настоящата година всички присъстващи да се съберат отново за откриването на басейна.